En entré

23.11.2017 kl. 23:33

(Nästan) ett år har flutit och jag är inte 19 längre. Om några veckor fyller jag 21 år och sedan jag skrev senast har mitt liv kastats om, vridits och ändrats. Ett år är för mycket att ta ikapp, så jag tänker inte ens försöka skriva om allt som har hänt. Så jag skriver om nuet istället. 

Jag hänger fortfarande med mina underbara Erik och Max. Vårt coola kompisgäng (tre personer räknas som ett gäng) blev för några veckor sedan 50 % jurister, så ovan ser ni alltså en och en halv jurist. Framtida högsta domstolen, samtida La§agne (vi pratar mat och juridik). 

Vi kände oss äckliga och creme de la creme:iga då vi firade våra 2,25 år på Grand Hotel, men var ändå tvungna erkänna att det var kul. Wow vilken lokal. Häftigt att vara halvvägs. 

Jag läser fortfarande samma bloggar.

Blev inspirerad av att börja blogga igen då jag gick på Flora Wiströms föreläsning för en vecka sedan. Det var häftigt att höra henne prata om hennes skrivande och kreativa process. Jag vet inte varför det blev en så stor grej, men jag var alldeles nervös när jag skulle prata med henne. Hade några frågor om hennes skrivande och min röst blev alldeles skakig när jag skulle prata med henne. Kraxade ur mig min fråga och mitt namn när hon skulle signera min bok. Hon trodde jag hette Nadja Mi ("Nadja med j") och jag bara äeh ja hmm alltså J som i Jonas. Skämdes över mig själv och skämdes över att jag skämdes. 

 

Ha det, jag kanske hör av mig.

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
Åh
Frida24.11.17 kl. 10:31
JA hör av dig!
Iréne01.12.17 kl. 20:50