10 D - hell yeah

27.10.2016 kl. 21:29

Förra veckan hade vi TDC (Tour de Chambre) i korridoren. Det var hur kul som helst. Jag ska försöka förklara vad TDC går ut på (jag tror inte att det är så vanligt i Finland?)

TDC är i princip en kväll när en korridor/ett kollektiv/dylikt går runt i allas rum, leker temalekar och dricker tillsammans. Allt börjar med att korridoren, i god tid före TDC:n väljer ett tema. Vi valde favoritartist. Efter att temat valts ska alla som bor i korridoren själva välja, i vårt fall sin favoritartist, komma på en lek, en drink/shot och utklädnad som har med artisten att göra, och pynta sitt rum i samma tema. Sedan går man helt enkelt från rum till rum under en kväll, leker och dricker tillsammans och lär känna varandra bättre. Efter TDC:n får man bjuda in sina kompisar till en stor efterfest. Som ni kan gissa var mitt tema Kent, jag var klädd i helsvart, bjöd på Salmiakki och hade pyntat mitt rum i citat, bilder och saker med koppling till Kent. Min lek gick ut på att skriva olika låtar (ex. kärlekslåt, en låt om personen du hatar osv.) med ord från Kent-låtar. Alla verkade tycka det var kul! De andra i min korridor hade valt Lorentz, M83, Armin van Buuren, Beyoncé och Green Day. Kan ni gissa vem som är vem?

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver: