lite liv

18.10.2016 kl. 22:11

Jag tänkte kika in på min blogg för att se när jag skrivit senast och min dator kom inte ens ihåg adressen hit. Dags att uppdatera här.

Förra veckan hade jag tenta i associationsrätt. Det var inte det roligaste jag gjort i mitt liv, om jag säger som så. Äntligen är det ämnet över (for now åtminstone) och jag kan gå vidare i mitt liv. 

Jag och några kompisar åkte till Köpenhamn för en kväll för att se Kakkmaddafakka live på Vega. Konstigt namn, jag vet, det känns lite busigt att säga namnet högt. Konstigt, men bra musik och bra kväll. Jag fick en allergisk reaktion (i pannan av alla ställen) så jag fick springa av och an mellan vessorna (för att sköja pannan) och publiken, men det var skoj ändå. "Woo I wanna be a gangsta".

Jag har fått en ny kompis! Jag kallar den "vår katt" eftersom den hänger utanför vårt trapphus och det känns mysigt med en adopterad korridorskatt. Jag har ingen aning om vilka som är kattens "riktiga föräldrar" , men jag brukar leka med den alltid när jag råkar på den. Dessutom brukar den gå på äventyr utanför mitt fönster, vilket är kul att titta på när jag läser eller gör något annat vid skrivbordet.

Mitt i tentaplugget hade jag och Erik årsdag. Vi spelade squash och åt en härlig middag på en vegetarisk restaurang med indisk-nordisk mat. Erik gav mig örhängen och jag kunde inte hålla tårarna tillbaka eftersom allt var så fint. Jag gav honom en kalender som jag lagt ner hundra år på att göra och Marimekko-påslakan. Det uppskattade han.

När vi kom hem från middagen visade det sig att det var mjölbaggekaos i korridoren och all mat skulle plastas in, väggarna dammsugas och skåpen sprayas med diverse kemikalier. Vi har haft en pågående mjölbaggemassaker sedan dess men ändå inte lyckats bli av med baggarna, så idag, nästan en månad senare, kom Anticimex äntligen och sprutade ner hela köket med gifter. Jag föreställer mig att de hade helkroppsdräkter och gasmasker på sig och någon form av gasmaskiner och stora rör på ryggen, typ som Ghostbusters. Nu återstår det att se vem som går som vinnare ur spelen; mjölbaggarna eller korridoren. Fortsättning följer. 

   

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver: