lately

14.09.2016 kl. 15:13

Sedan förra inlägget har jag redan hunnit bli van med livet i Sverige igen. Visst saknar jag alla där hemma, men jag klarar mig. Jag har hållit mig aktiv, hittat på roliga saker och hunnit vara sjuk en hel del mellan svängarna. Summa summarum så känns allt ändå rätt så bra just nu.

För det första vill jag nämna att jag är SÅ nöjd med korridoren jag bor i. Under sommaren har det flyttat in fyra nya härliga människor och senast igår överraskade en av dem mig med nybakade kanelbullar. Jo jag tackar jag.

För kanske en vecka sedan köpte Max en ny soffa. Då hemleverans är dyrt och ingen har bil, blir den enda lösningen att helt enkelt att bära hem soffan. Vilket vi också gjorde. Ibland pausade vi för att vila och ta bilder med hus som matchade sofftyget.

På vägen upptäckte vi att det fanns massor av äpplen i träden i vårt bostadsområde, som ingen orkat plocka. Erik klättrade upp i trädet och slängde ner äpplen som jag fångade och samlade i en tygpåse. Jag vet inte hur många äpplen vi plockade, men kanske tre-fyra kilo? Först visste vi inte riktigt vad vi skulle använda äpplena till, men samma dag som Apple lanserade sina nya produkter kokade vi äppelmos och bakade en äppelkaka, samtidigt som vi lyssnade på en spotifylista med låtar som handlade om äpplen. Det var lite kul ändå.

Vädret har varit varmt och vackert i princip varje dag sedan jag kom hit. Det har vi njutit av med uteluncher, promenader och gratisglassar.

I helgen hälsade Frida på och det var nog det bästa möjliga botemedlet mot hemlängtan. Vi gick på pub, åkte till Köpenhamn, åt brunch och spelade Bonanza med min korridor. Kompisbesök <3

Som avslutning på inlägget måste jag bara dela med mig en bild på Frida och den godaste buffén jag någonsin ätit. Maten ser kanske ganska ful ut på bild men den var SUPERMEGAJÄTTEGOD. MM. 

 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
Åh, kylskåpspoesi, så najs ju!
Nicolina14.09.16 kl. 18:37