Hur det känns

26.08.2016 kl. 09:19

Nu har jag åkt från Finland och det känns så konstigt att vara tillbaka i Sverige. Jag hittar inte ord för att beskriva hur det känns, men jag sade till Erik att det nog är så här det måste kännas för människor som åker på semester till samma stad flera år i rad. Inget har förändrats, men jag har ändå glömt bort var alla saker i mitt rum ligger, vilken buss jag ska ta och vilken brevlåda som är min. Min hemlängtan är otrolig, vissa stunder håller jag på att ge upp och vill bara åka tillbaka hem. Andra stunder intalar jag mig att jag nog kommer klara av det här, att jag ska börja med nya studier i höst och att det kommer bli spännande. Samtidigt saknar jag min familj och mina vänner och hoppas att de kommande åren i Sverige kommer gå fort så jag snabbt får åka hem igen. Om jag ens kommer stanna här så länge. Kanske ger jag upp och flyttar hem tidigare än så. Vad skulle jag studera då? Jag vet verkligen inte.

Det bästa just nu är att det ska bli 25 grader varmt idag och att jag nog snart ska väcka Erik för att äta morgonmål. Jag försöker hitta lycka i de små sakerna och inte låta hemlängtan ta över helt.

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver: