en rymdfest

07.08.2016 kl. 23:37

I torsdags firade vi Beccas födelsedag. Temat var space party och ovan ser ni oss, aliengänget, som samlades i Grönvik, där det minst sagt var grönt, åt gott och hade det gott. Becca hade styrt upp med lyxig grillmiddag och blåa rymd-rödvinbärs-cupcakes. Vi lekte 14 och pratade lågstadieminnen. Bilden har jag helt skamlöst lånat från Nellys blogg https://amnelly.com

Klädseln till kvällen orsakade mig en massa problem. Jag försökte vrida och vända ihop en kjol gjort av foliepapper, men lyckades inte ens med att limma foliestjärnor på min kjol, så jag gav upp. F & F hade lyckats bättre med folietrixandet än jag.

Rymdpartyt blev lyckat och många av oss stannade kvar i Grönvik över natten och sov över. På morgonen åt vi utefrukost och resten av dagen var jag så mätt att jag knappt behövde äta något mer. Tack Becca!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver: