Bf-besök

17.07.2016 kl. 21:46

Vad gör man när man inte har bloggat på länge, men har gjort mycket? Jo, skriver ett långt inlägg. Here we go.

För något som redan känns som en evighet sedan (två veckor), var jag på RUK-balen i Fredrikshamn som Oskars avec. Roligt att se militärområdet, träffa Oskar (som jag inte sett på ett år) och att få klä upp sig. 

Dagen efter balen fick jag äntligen träffa min älskade när han kom på besök till Finland. Såsom den kloke Alex skrev är distans bajs men perronghångel bäst. Det första vi gjorde när vi kom hem var att äta karelska piroger (Eriks favorit) och se på serier hela kvällen.

Efter några dagar hemma åkte vi till Calles sommarstuga i Nagu. 

Ni som har mig på Snapchat vet att vi fastnade på Själö. Det gick till så att färjan gick tidigare än vi trodde och att ingen färja skulle åka från Själö till Nagu förrän nästa dag.

Först visste vi inte vad vi skulle göra. Sedan gick vi och knackade på från dörr till dörr för att se ifall någon av Själöborna hade båt eller kände någon med båt, utan framgång.

Till sist fick vi skjuts av en äldre man, som åkte till Själö från sin egen stuga, bara för att föra oss i land. Vilken räddare.

Efter äventyren i Nagu åkte vi direkt till Åbo var vi mötte upp Frida, Becca och Alex på Ruisrock för en rolig keikkakväll. 

Feelisen på Macklemore & Ryan Lewis.

Att köra hem från Åbo mitt på natten var ett eget äventyr i sig. Vi krockade nästan med två älgar, såg massor av rävar och körde över en hare :`(

Dagen efter åkte vi till Helsingfors. Vi sightseeade, shoppade och åt på Fazers café och träffade mina släktingar mellan varven...

... men framför allt spelade vi (Erik) Pokémon Go.

Nu har Erik åkt hem och vi får distansa i en och en halv månad till. Blä. Som tur är har jag varit fullt upptagen med en massa roligt sedan dess, så jag har ännu inte hunnit få långtråkigt. Mer om det sedan!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver: