"en enkel kopp, nicer periods"

27.06.2016 kl. 23:06

Idag köpte jag min allra första menskopp. Det var på tiden, har jag förstått. Jag har hört så mycket bra om denna magiska kopp från flera olika håll, så nu bestämde jag mig för att införskaffa en själv också. Om den fungerar är den ju fantastisk; enkel, miljövänlig och billig plus att jag aldrig mer kommer behöva oroa mig för att jag glömt att fylla på min handväska med nya tamponger. I väntan på nästa mens...

Kvinnan i apoteket som jag bad om hjälp av var inte det minsta diskret, utan visade alla koppar de hade för mig, högljutt och med stora rörelser så hela apoteket säkert hörde. Inte för att det gjorde något, men jag vet att det skulle ha varit superpinsamt för några år sedan. Vilken tur att jag har hunnit komma över mens-är-pinsamt-perioden. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver: