Island hopping

21.06.2016 kl. 16:24

Nu har jag kommit hem från vår båtluff i Grekland och har absolut inga fina bilder att visa er. Min telefon är full av halvsuddiga och fula situationsbilder, så om ni vill se hur det såg ut ska ni kika in på Nellys blogg. 

Eftersom jag antar att de flesta som läser min blogg var med på resan, så tänkte jag endast sammanfatta kort vad vi gjorde haha. Vi, as in jag, Anna, Anna, Nelly, Irre, Frida, Becca och Alex började vår resa med att flyga till Athen och utforska Akropolis. Redan på kvällen flög vi till Santorini, där vi bodde i tre dagar. Vi gick omkring i de större städerna på ön, simmade och om kvällarna samlades vi, och alla andra turister i stan, för att se den kända solnedgången. Från Santorini tog vi färjan till Ios, där vi stannade i två nätter. Jag var sjuk båda dagarna, så för mig blev det mycket hostelhäng och middagsvilande, medan de andra vandrade, hängde på stranden och njöt av solen så mycket de kunde. Från Ios tog vi färjan till Mykonos, där vi stannade i endast en natt. Vi hann ändå gå omkring och äta den sämsta falafeln någonsin. Sista natten av resan tillbringade vi på ett hotell i Athen.

Även om jag var sjuk eller åtminstone halvsjuk en stor del av resan, så hade jag superdupermegakul. Allt gick smidigt, vi tappade inte bort någon på vägen och vädret var fint hela tiden. Vi fick några äckliga kommentarer av medelåldersmän, men annars blev vi lämnade i fred. Eller ja, när vi skulle ta bilder framför en gammal kyrka blev vi stoppade av ett gäng turister från Kina, som ville ta gruppbilder och säkert hundra selfies med oss haha. Undrar i hur många fotoalbum och sociala medier vi riktigt hamnade...

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver: