BLOMMA

14.05.2016 kl. 00:18

Den här veckan fick jag veta att jag klarade tentan jag skrev för några veckor sedan, som jag varit så orolig över. Jag klarade den med bra marginal dessutom. Det betyder att jag med säkerhet får behålla mitt studiestöd och att jag inte behöver läsa om samma böcker en tredje gång. JEEE!

Det är så himla fint överallt. Träden blommar och det har varit minst 20° varje dag. Vi har ätit varje lunch utomhus hela veckan, grillat batat-halloumi-burgare, spelat volleyboll och "Ticket to Ride" någonstans på en innergård, en sen kväll hos stans trevligaste pojkkollektiv. Jag har också hunnit vara på en föreläsning med Ida Sjöstedt och "hostat" en dinner to my international friends. Livet är bra, men jag saknar hemhem.

 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
ÅÅÅ bra jobbat nadde, så duktigt! å va du verkar ha de härligt där!
banananana18.05.16 kl. 10:46
Tack Nanna <3 saknar dig
21.05.16 01:03