a to the llergisk

09.05.2016 kl. 18:57

I helgen åkte jag och Erik till Göteborg. Erik visade mig runt i sin favoritstad, introducerade mig till sina "gamla" kompisar och visade alla ställen Håkan Hellström skrivit låtar om. Vi bodde hela helgen hos Eriks familj, som jag fick träffa för första gången. De tog ut mig på skogspromenader och picknickar, och tyckte nog att jag pratade lite konstigt.  

Mina två största fiender, stressen och pollenallergin, har dykt upp igen. Idag köpte jag mer ögondroppar och nässpray för att få någon kontroll på allergihelvetet, men inget verkar hjälpa. Skogspromenaderna med Eriks föräldrar var minst sagt snoriga.. 

 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
Va mysigt de låter!! Ja veta int ens att Erik kommer från Göteborg :o Kämpa på med hälsan och skolan, snart är det sommarlov :D
Alexandra09.05.16 kl. 19:30
Haha oj, ha ja glömt bort att berätta? :D tack, de behövs! Lycka till me inträdesläsande <3
13.05.16 17:27