Sverige älskar temafester

26.04.2016 kl. 20:18

Förra helgen var jag på en Harry Potter-temafest. Gissa hur besviken jag var då jag hade hela min Hermione-utstyrsel hemma i Finland?? Jag hade varken inspiration eller tid att fixa en utklädnad, så jag for i vanliga kläder istället. Det var kul ändå. Ovan ser ni antagligen den enda och sista wc-selfien jag någonsin kommer lägga upp på bloggen, men jag tyckte att spegeln var så cool att den var värd en plats på bloggen!

Igår gjorde jag något jag aldrig trodde att jag skulle göra. Jag höll en redovisning framför 150 personer, om kopplingsförbehåll, specialitetsprincipen och surrogation, helt frivilligt. Varför? Eftersom personen som Ivan skulle föreläsa med fegade ur i sista stund och jag tyckte så synd om Ivan som var tvungen att göra det själv, så jag bestämde mig för att göra det tillsammans med hononm. Jag var och är stolt över mig själv.

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver: