uppdatering

05.04.2016 kl. 11:23

Våren har smygit sig fram. Det har firats med dumplings i solen, utflykter till Köpenhamn och grillfester.

Förra veckan kom mamma hit och hälsade på. Vi gick på långa promenader, utforskade den botaniska trädgården och pratade om livet om kvällarna. Mamma <3

På helgen såg jag och Erik Markus Krunegård live på en teater i Malmö. Han är Eriks favoritartist, som jag aldrig riktigt lyssnat på, men det var mäktigt ändå. Efteråt fick Erik en autograf på sin plansch och blev glad, varefter vi, istället för att gå och ta en öl, satte oss på ett café där vi drack kakao och spelade kort, samtidigt som vi såg över hela Lilla Torget i Malmö där festen var igång. 

Nu i helgen var jag, Max, Erik, David och Linnea på Professor Pong; kanske det bästa konceptet på förfest någonsin. Det går ut på att en av nationerna ordnar en "förfest" dit alla studeranden får komma och spela Mario Cart, biljard, pingis, bordfotsboll och en massa annat kul och samtidigt ta en öl, och tillbringa början av kvällen där, varefter alla sedan går åt diverse håll till olika fester eller helt enkelt avslutar kvällen där. Vi fortsatte hem till Max, såg världens sämsta film (no kidding) The Room och somnade i soffan. 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
HAHA the room :''')) den e ju nog världens största skämt!
Iréne 19.04.16 kl. 10:59
haha JA VET!
26.04.16 20:17