Solsolsol

12.03.2016 kl. 21:56

För några dagar sedan köpte jag en stol på loppis. Jag och Erik var tvungna att cykla hem med den eftersom det är förbjudet att ta möbler på bussen. Det var, ehm, osmidigt, men det gick!

Idag målade jag och Leena stolen och den blev så mycket finare! Nu måste jag bara sova med målarfärgslukten i två dygn före färgen torkar och läsa i soffan i köket istället för på mitt rum ("oj nej"). 

Det har förresten varit MEGAfint väder här på sistone. För att fira det tog jag och David en ful solselfie. Jag tänkte egentligen gå ut och njuta av vädret idag, men hann inte, så medan jag läste i köket satt jag och tittade ut på människorna som njöt av solen och spelade beach volley på vår bakgård. Hur coolt med egen beach volley-plan?

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
Söt stol! Dessutom blev det färgtema med Ametist, Budapest pool och stolen :)
Alex14.03.16 kl. 17:26