Helsinki I´ve missed ya

01.03.2016 kl. 21:03

Förra helgen var den bästa på länge. Jag åkte till Helsingfors på torsdag, blev magnetröntgad på fredag och träffade mina släktingar på kvällen. På lördag fick jag äntligen (!) träffa Alex, Becca och Calle. Det var så himla skönt att träffa "gamla" kompisar igen, och det fick mig att börja överväga att söka till Helsingfors i år igen...

Alex och Becca bjöd mig på himmelska bananplättar, en rundvandring i deras lägenhet (så mysig) och "catching up" Efteråt for jag och Becca på en promenad i solskenet. Observera hennes coola outfit. 

 

På eftermiddagen pratade jag strunt med Calle och på kvällen kollade jag och pappa på gamla filmer. På söndag var det redan dags att åka tillbaka till Sverige. På vägen från Köpenhamn till Sverige var jag tvungen att visa mitt pass två gånger samt byta tåg, på grund av flyktingkrisen, vilket resulterade i att hemresan tog mycket längre än resan hemifrån. Hade det inte varit för att Erik skulle komma hem, hade jag nog inte velat åka tillbaka bort från soliga Helsingfors och underbara kompisar.

Eftersom Erik inte någonsin vill ha några presenter, överraskade jag honom med att sköta om saker som han aldrig fått gjort, såsom att reparera hans klocka och hänga upp hans tavla på väggen. Han blev glad, men inte lika glad som jag, världens mest opraktiska människa, var när jag lyckats spika tavelkrokar i väggen och hänga upp tavlan.  

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver: