En helg i februari

23.02.2016 kl. 11:49

I helgen var jag på ABBA-kväll. Ni kanske minns konceptet från Kent-kvällen jag berättade om? ABBA-kvällen gick i varje fall ut på att dansgolven spelade endast ABBA-musik, och att drinkarna var ABBA-inspirerade. Med andra ord blev det en hel kväll av dans och allsång. Innan själva klubben var jag, Elisabeth och Emmie på ABBA-förfest, där vi sjöng ABBA-singstar och lackade naglarna i discofärger. Mysigt. Jag kommer nog aldrig skriva ABBA så här många gånger i ett inlägg igen.

I helgen hann jag också ha filmkväll med de andra finländarna på kursen. Vi såg "En oväntad vänskap" (igen) och skrattade åt kulturskillninader mellan Sverige och Finland.

Bilden nedan är från en förfest för några veckor sedan.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
Naddelicious e typ bästa bloggnamnet ever! *glitteremoji*
irene26.02.16 kl. 09:53
haha åh tack *apa-som-täcker-sina-ögon-emoji*
01.03.16 21:03