Bloggflytt

19.02.2016 kl. 19:48

Hej! På begäran av Alex och efter att ha använt devote.se i några år har jag valt att flytta bloggen till ratata.fi. Jag tänkte skippa hej-jag-är-nadja-och-välkommen-till-min-blogg-inlägget, eftersom jag räknar med att de (flesta) som läser min blogg är mina kompisar från Vasa och redan vet vem jag är. Hej vänner! Bloggdesignen är inte riktigt klar ännu, men jag förklarar härmed min nya blogg öppnad. Wohoo. Nu börjar "själva inlägget";

 

För några dagar sedan jobbade jag på nation för första gången. Aron hade lockat med mig, Linnea och David till sin nation för att jobba åt honom tillsammans med en massa härliga människor. Vi fick olika uppdrag och mina uppgifter var att stå vid inträdet, servera, göra hamburgare och vara milkshakeansvarig. Så roligt. Milkshakesen fanns både med alkohol och utan och efter att ha smakat på en hel del milkshakes som "råkade misslyckas" är min nya favorit är chokladmilkshake med kahlua. Ny favorit på loposutgångar och -glassfester? 

Nu när vi har en lite "lugnare" period i skolan försöker jag uppleva studielivet så mycket som möjligt. Jag tänker jobba på nation snart igen och annars också hänga på nation på fritiden. Studentbudgetvänligt och roligt.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
Jeeei! Du fixa kommentarerna (tekniskt yo)
Naddelicious va ju väldigt beskrivande, I like it!
kram
Pal20.02.16 kl. 12:26
Hahaha, tack vännen! Kram <3
20.02.16 17:59